Image module

Praga – Bratislava – Budapesta

 

Transport: cu autocar standard internaţional (aer condiţionat, DVD)
Cazare: 3 nopți în hotel, camere cu 2-3-4 paturi
Masa: mic dejun

Ziua 1: Kutna Hora
Plecare din Tg. Mureș dimineața devreme. Călătorie cu scurte opriri prin Ungaria, Slovacia. Vom vizita celebrul Osuar din Sedlec (F – o capelă împodobită în interior cu oseminte omenești de pe vremea marii epidemii de ciumă, între 40.000 si 80.000 de schelete fiind folosite in scop decorativ), urmat de o plimbare în orașul Kutna Hora, înscrisă pe Lista Patrimoniului Mondial Unesco în 1995, atât pentru Centrul istoric al orașului, cât și pentru Biserica Sf. Barbara și Catedrala Maicii Domnului de la Sedlec. Seara cazare în Praga.
Ziua 2: Praga
După micul dejun, vom face o plimbare pe Dealul Cetății, pe străduțele de sub cetate și podul Carol, plimbare în Orașul Vechi, croazieră cu vaporașul pe Vltava (F), timp liber pentru Târgul de Crăciun. Seara cazare în Praga.
Ziua 3: Bratislava
Dimineaţa, după micul dejun plecare către Bratislava, sosire la orele prânzului- descoperirea centrului istoric – catedrala Sf. Martin, Piața Centrală, Primăria, Palatul Primatului, Turnul Mihail, palatul prezidențial, cetatea din Bratislava, Târgul de Crăciun. Cazare în Ungaria.
Ziua 4: Budapesta
După mic dejun plimbare în oraș: Parlament, Piața Libertății, Basilica Sf. Ștefan, unde se păstrează mâna dreaptă a primului rege al Ungariei, timp liber pentru Târgul de Crăciun. Sosire la Tg. Mureș seara târziu.

Perioade, preţuri:
29 noiembrie – 2 decembrie 2018  265 EURO / persoană cu mic dejun (la 40 de persoane plătitoare)

 

Alte servicii neincluse în preţ:
Taxa suplimentară pentru adulţi (peste 18 ani): 10 EURO / persoană