Locuri de plecare: Programul este organizat cu plecare din Tg. Mureş, Iaşi, Bucureşti și orașele din vestul țării (Timișoara, Arad, Oradea, Satu Mare). Bineînţeles se poate adapta şi pentru plecări din alte localităţi. În funcţie de locul de plecare şi de programul stabilit, poate varia preţul excursiei.

Organizarea grupurilor: Vă punem la dispoziţie materialele noastre publicitare, informaţiile necesare, vă ajutăm la organizarea grupurilor. Vă puteţi alătura grupului în formare şi cu grupuri mai mici (câteva persoane) sau chiar şi individual.

Turişti adulţi: La aceste excursii pot participa şi turişti adulţi (părinţi, colegi etc.), dar vă rugăm să aveţi în vedere faptul că aceste excursii (programul, călătoria, cazarea, masa etc.) sunt concepute pentru elevi.

Înscriere, plata avansului: Înscrierea grupurilor este considerată definitivă numai după plata avansului.

Sugerăm ca avansul de 100 euro / persoană să fie achitat cât mai repede, pentru că înscrierile se realizează în ordinea achitării acestuia. Restul sumei se achită cu minim 35 zile înainte de plecare, respectiv până la finele anului şcolar. Agenţia noastră este deschisă de luni până vineri, între orele 8-16. În perioada vacanţei de iarnă şi o parte a vacanţei de vară, agenţia este închisă.

Cazare în Holiday Park: Parcurile de mobile home sunt situate în afara Londrei la cca. 1,5 – 2,5 ore de centrul Londrei. Mobil home-urile aflate în parcuri îngrijite sunt confortabile, cu o capacitate de cazare de 6,8, 10 persoane fiecare. Este obligatorie cazarea copiilor cu minim o persoană adultă. Rulotele sunt de o lăţime de 3 m şi de o lungime de 8-10 m şi dispun de 2-4 dormitoare, o cameră de zi (cu canapea extensibilă), bucătărie dotată – frigider, aragaz, cuptor cu microunde, vase de gătit, farfurii, ceşti, tacâmuri – şi baie. Fiecare mobile home este amenajat confortabil.

Masa în mobile home: Excursiile cu cazare în mobile home sunt fără masă. La cerere putem asigura necesarul de alimente care constă din semipreparate și alimente o parte aduse de acasă, majoritatea cumpărate în țara de destinație. În acest caz micul dejun (pâine, unt, gem, caşcaval, lapte sau ceai etc.), prânzul la pachet, respectiv cina (supă instant, conservă, pizza sau șnițel semipreparate etc.) vor trebui pregătite  de către turişti în bucătăria rulotei. Masa este consistentă, se fac aprovizionări la 2-3 zile, dar nu putem satisface cerinţe speciale. Turiştii cu cerinţe speciale sunt rugaţi să-şi asigure singuri hrana. Masa astfel asigurată de agenţie o propunem numai elevilor.

Cazare la familii: Putem asigura cazare la familii în zona rezidenţială din Londra sau în Anglia de Sud în loc de mobile homes. Elevii sunt cazaţi câte doi, trei sau patru la o familie. Se asigură demipensiune (micul dejun continental şi cină caldă) la o diferență de preț de cca 100 Euro față de prețul fără masă în mobile home. La cerere se poate suplimenta cu masa de prânz (sandwich, răcoritoare, fructe, chipsuri sau ciocolată) la tariful de 10 Euro pe perioada șederii.

Cazare în Franţa: În mobil home-uri confortabile, tip apartament, asemănătoare cu cele prezentate mai sus, cu o capacitate de cazare de 4-5  persoane fiecare, dotate cu mini bucătărie şi baie.

Cazare de tranzit: La anumite excursii, se asigură cazare de tranzit în Ungaria / Franţa / Anglia / Olanda / Belgia, în camere cu 3-4 paturi, cu sau fără masă.

Programe: Programul poate suferi modificări în funcţie de orarele obiectivelor de vizitat precum şi de programările făcute. În cazul imposibilităţii realizării unui program din cauza timpului nefavorabil sau a orarelor de funcţionare, acesta va fi înlocuit cu vizitarea altor obiective turistice. În cazul grupurilor compacte de minim 40 persoane organizăm şi excursii neincluse în catalog.

Programe facultative: În oferta noastră programele facultative sunt însemnate cu litera (F) respectiv cu o notiţă separată, tariful acestora urmând să fie achitat în valută, pe parcursul călătoriei. Tariful programelor facultative include transportul, biletele de intrare precum şi conducătorul de grup.

Călătoria în străinătate: Grupul va călători peste tot cu autocarul (cu excepţia plimbării în oraşe), nu vor fi cheltuieli suplimentare pentru mijloacele de transport în comun. Autocarele sunt dotate cu aer condiţionat şi DVD Player, şi corespund normelor internaţionale de siguranţă.

Asigurare: În preţul excursiei nu este inclusă asigurarea medicală, însă vă recomandăm să încheiaţi o astfel de asigurare. La sediul agenţiei noastre aveţi posibilitatea de a încheia asigurări medicale atât individuale, cât şi de grup.

Însoţitor de grup: În ţara de destinaţie grupurile vor fi conduse de un conducător de grup, care va organiza programele. Prezentările vor fi în limba română sau – la cerere – în limba engleză sau maghiară.

Dosar excursie: Vă oferim ajutorul nostru pentru întocmirea dosarului excursiei. Vă stăm la dispoziție cu documentele necesare din partea agenției cât și a firmei de transport.

Dacă aveți întrebări, nelămuriri sau doriți informații legate de excursiile noastre, vă rugăm să ne contactați telefonic la unul din numerele 0265-250.357 sau 0365-430.037 (în zile lucrătoare între orele 8-16), prin e-mail (office@studentlines.ro) sau facebook (facebook.com/StudentLines.ro).

NOU! Cazare de tranzit (fără noapte în autocar): Putem asigura, la cererea întregului grup, cazare de tranzit dus-întors în Belgia, la prețul de 40 Euro/persoană. În acest caz evităm călătoria pe timpul nopții, dar va trebui să renunțăm la vizitarea orașelor din Austria, Germania sau Belgia, și la 2 sau 3 atracții mai mici de pe drum.