Image module

Made in England

Transport: cu autocar standard internaţional (aer condiţionat, video)
Cazare în Anglia: 4 nopţi în mobile home-uri, tip standard, în Holiday Park
Cazare de tranzit în Ungaria: 2 nopţi în hotel de tineret, camere cu 3-4 paturi, cu mic dejun
Masa: în mobile home-urile dotate cu bucătărie – fără masă, la cerere pensiune completă

Programe: Tariful de participare include biletele de intrare la toate obiectivele vizitate în cadrul programului.

 

Ziua 1. Budapesta: Plecare dimineaţa devreme din Tg.Mureș. Călătorie la Budapesta. Vizitarea oraşului cu autocarul: Parcul Orașului, Piaţa Eroilor, B-dul Andrássy, Malul Dunării. Plimbare în Cetatea Regală sau în zona Basilicii Sf. Ștefan (la alegere). Cazare de tranzit în Ungaria.
Ziua 2. Viena: Dimineaţa vom continua călătoria prin Austria, Germania şi Belgia. Pe parcurs se vizitează Viena (plimbare în centrul oraşului: Hofburg, Kohlmarkt, Graben, Stephansdom). Noaptea în autocar.
Ziua 3. English breakfast: Se ajunge în Anglia prin Eurotunel sau feribot. Ziua începe cu o vizită în orașul preferat al lui Charles Dickens, Rochester. Plimbare în centrul istoric: High Street, Rochester Castle, catedrala. Seara se ajunge la cazare.
Ziua 4. Vals Englezesc prin Londra: Cartierul Westminster: Parlamentul, Big Ben, Whitehall: Cazarma gărzii de Cavalerie, Downing Street 10, schimbul de gărzi la Palatul Buckingham. Plimbare pe traseul Parc St. James’, St. James’ Palace (resedinţa prinţesei regale Ana), The Mall, Piccadilly Circus, Soho, China Town, piaţa Trafalgar, vizită la National Gallery.
Ziua 5. Tipic englezesc: Înainte de masă se va face o vizită la echipa de fotbal londoneză, câştigătoare a Cupei Campionilor, Chelsea (stadionul, muzeul echipei, vestiarele, etc). După-masa vom admira nenumărate vestigii istorice expuse în colecţiile de la British Museum (comori antice, piatra Rosetti, mumii, etc), apoi program liber şi cumpărături pe Oxford Street.
Ziua 6. Bastioanele Imperiului: Plimbare de la Catedrala Southwark, construită în evul mediu timpuriu, pe ruta Golden Hinde – Teatrul Globe – Millennium Bridge – St. Paul’s Cathedral, până în City. Vizită la muzeul Bank of England, unde printre alte exponate este şi un lingou de aur, care se poate atinge. Programul după-amiezii cuprinde o vizită la London Tower (Bijuteriile coroanei, locul de execuţie, arsenal), urmată de cel mai renumit pod din lume: Tower Bridge.
Ziua 7. Despărţire în stil englezesc: Dimineaţa mergem în Greenwich, cu o vizită la National Maritime Museum, urmată de o plimbare la Greenwich University, Cutty Sark și timp liber la renumita Greenwich Market. Traversare pe continent. Noaptea în autocar.
Ziua 8. Melk: Călătorie prin Belgia, Germania şi Austria. Pe traseu o scurtă oprire la abaţia din Melk. Seara cazare de tranzit în Ungaria.
Ziua 9. Spre casă: Călătorie spre Tg. Mureş. Sosire spre seară.

 

Perioade & preţuri:

Cere oferta

 

Alte servicii neincluse în preţ:
Intreaba